El Casal Jaume I de Pedreguer celebra l’any Carmelina Sánchez-Cutillas amb una lectura col·lectiva i el concert de Laura Esparza i Carlos Esteban
Enguany l’Acadèmia Valenciana de la Llengua celebra l’any Carmelina Sánchez-Cutillas. ACPV ha organitzat una sèrie de lectures col·lectives de la Matèria de Bretanya, una de les seues obres més emblemàtiques. Divendres passat 13 de novembre aquesta lectura itinerant va fer parada al Casal Jaume I de Pedreguer.

L’acte va finalitzar amb l’actuació de Laura Esparza i Carlos Esteban. El duo va presentar el seu últim treball Mare Natura en concert, amb interpretacions de temes propis i versions de reconeguts poemes i cançons de la música i cultura valenciana.


La personalitat de Carlos, unida a la dolçor de Laura creen una formació tan fresca alhora que emotiva. No debades, recentment han rebut tot un seguit de guardons amb els quals han obsequiat el regal de la seua música.Etiquetes: Casal Jaume I Pedreguer Laura Esparza i Carlos Esteban Llegim Carmelina 2020

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de