El documental ‘Per molt que bufe el vent’ es projecta al Casal d’ACPV del Camp de TúriaLa projecció del film tindrà lloc el 27 de novembre al Casal Jaume I del Camp de Túria (Av. dels Furs, 17 – Llíria), a les 19h. Forma part del VI Festival Cinema Ciutadà Compromés

Aquesta producció dirigida, per David Segarra, recull els testimonis d’agricultors, veïns i activistes de l’horta valenciana, així com les opinions dels experts i imatges inèdites de l’ocupació i demolició de Forn de Barraca, a la fi de setembre de 2019 als peus de la V-21, entre València i Alboraia, i de les protestes de fa quinze anys en La Punta i Benimaclet.


Etiquetes: Camp de Túria Cinema VI Festival de Cinema Ciutadà i Compromés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació