El VI Festival Cinema Ciutadà Compromés passa per Borriana i BetxíLa projecció dels documentals tindrà lloc el pròxim 26 de novembre a ambdues poblacions, a les 19h.

ASSEMBLEA – 26 de novembre. Auditori de Betxí, 19h

És l’última assemblea abans de l’estiu i Josep vol traure endavant i a tota costa la Proposta de Text Definitiu referent al Concert. Totes a una, respectant tant la pluralitat ideològica com el torn de paraula… si es que açò és possible. La clau està en els matisos. Una proposta que qüestiona amb humor el concepte mateix de participació.


DONA – 26 de novembre. Teatre Payà (Borriana), 19h.

Moments abans de morir i després de tota una vida de silenci, una dona decideix explicar-li els seus terribles secrets a un psiquiatre del centre en el qual es troba reclosa. Una història tràgica plena de suspens que parla sobre tres generacions de dones marcades pel destí en un entorn opressiu i asfixiant.Etiquetes: ACPV Castelló Cinema VI Festival de Cinema Ciutadà i Compromés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de