Continua el cicle ‘iguals i amb drets’ amb Antoni Mas a AlacantACPV vol reclamar al Consell un impuls més decidit en favor de la igualtat lingüística. El 20 de novembre4 a Alacant, Antoni Mas serà el protagonista de la nova sessió del cicle “iguals i amb drets”.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha acordat iniciar una campanya que, amb el lema “Iguals i amb drets”, vol assenyalar que encara hi ha molt de camí per fer per a garantir la no discriminació dels ciutadans per raó de llengua. 


20-11-2020 — Sala Miguel Hernández – Seu Universitària (av. Ramon y Cajal, 4 – Alacant), 19h. Les comarques del sud: realitats sociolingüístiques i adaptació de la política lingüística. Amb Antoni Mas Miralles, professor del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant. Presenta Marinela Garcia, vicepresidenta d’ACPV.Etiquetes: iguals i amb drets

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació