Vicenta Tasa reflexiona sobre el tractament legal de les llengües al cicle ‘iguals i amb drets’Desigualtat conflictiva o igualtat pacífica? És una elecció que pot fer-se respecte de tots els drets i, per tant, també dels drets lingüístics. Vicenta Tasa reflexionà sobre el tractament legal de les llengües, la igualtat i la seguretat lingüística en una xarrada emmarcada al cicle de conferències “iguals i amb drets”.

L’acte es va retransmetre en directe a través del Facebook d’Acció Cultural del País Valencià, i pots tornar a veure’l prement el següent enllaç.Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació