Xiomara Abello actua a Vila-realEl concert tindrà lloc el pròxim 27 de novembre al Casal Popular de Vila-real (C/ Cronista Traver, 30). L’esdeveniment, que començarà a les 19:30h, requereix d’inscripció prèvia.

Xiomara Abello és graduada en guitarra de jazz pel Conservatori Superior de Música de València, i formada en guitarra clàssica i llicenciada en Filologia Anglesa. Ha treballat com a guitarrista amb formacions de diferents estils que van des de la música tradicional cubana, la música brasilera, el teatre musical o la cançó d’autor.
Actualment, Xiomara Abello es troba presentant el seu primer treball com a cantautora “Entre teles” , un recull de temes originals que parlen de vivències, emocions, i vida.


Etiquetes: Xiomara Abello

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació