La plataforma ‘Castelló per la llengua’ commemora els 88 anys de les Normes de Castelló amb nous actesLa Plataforma Castelló per la llengua va celebrar un dels actes programats en el 88é aniversari de les Normes de Castelló el passat dissabte.

L’acte, que estava previst en el districte Oest de la ciutat, es va celebrar finalment al Teatre del Raval per qüestions alienes a l’organització. L’artista Anna Moner va fer una presentació interactiva del seu llibre “La mirada de vidre” i va tancar l’acte el concret de Novembre Elèctric.

La plataforma seguirà programant actes emmarcats en la commemoració de les normes ortogràfiques, dins la campanya #DesconfinaelValencià.Etiquetes: ACPV Castelló Castelló per la llengua Desconfina el valencià

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de