‘Les tres de la nit’, teatre a l’aire lliure a Alacant per al cap de setmanaLes dues sessions de l’obra tindran lloc el pròxim dissabte 28 de novembre, a Ultrasolar (C/ Plus Ultra 5-7) d’Alacant. Els actes s’han organitzat conjuntament amb Plataforma per la llengua-País Valencià i La cívica-Escola Valenciana.

Les tres de la nit és l’obra programada per al pròxim dissabte dissabte a les 18.30 h i a les 20 h, amb l’objectiu de respectar les mesures sanitàries. Es tracta d’una peça teatral que barreja l’humor i la tradició en clau de dona.

Per assistir-hi cal reservar escrivint a info@casalpopulartiocuc.cat i indicar la sessió triada, amb les dades de contacte (nom i cognoms).


Etiquetes: ACPV Alacant teatre

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de