Continua el cicle ‘iguals i amb drets’ amb Anna Oliver, Ferran Puchades, Paul Bilbao i Òscar Adrià IbáñezACPV vol reclamar al Consell un impuls més decidit en favor de la igualtat lingüística. El 27 de novembre a Gandia i Pego, Anna Oliver i Ferran Puchades seran els protagonistes de les noves sessions del cicle “iguals i amb drets”. El 30 de novembre, a l’Octubre CCC ho serà Paul Bilbao, membre de Kontseilua. Finalment, Òscar Adrià Ibáñez clourà les jornades a Castelló.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha acordat iniciar una campanya que, amb el lema “Iguals i amb drets”, vol assenyalar que encara hi ha molt de camí per fer per a garantir la no discriminació dels ciutadans per raó de llengua. 


27-11-2020 — Casal Jaume I la Safor-la Valldigna – Casal d’ACPV de la Safor, 19h. Estatus del valencià i drets lingüístics: el paper de la ciutadania. Amb Anna Oliver, presidenta d’ACPV. Presenta Josepa Costa, membre de la junta directiva d’ACPV.


27-11-2020 — Casa veïnal de Pego, 19’30h. Competència lingüística en la funció pública: el cas valencià i una aproximació comparativa a Galícia, Euskadi i Catalunya. Amb Ferran Puchades, exsecretari autonòmic de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques. Presenten Tomàs Llopis, membre de la junta directiva d’ACPV, i Josep Nadal, diputat de les Corts Valencianes.


30-11-2020 — Octubre CCC, 19h. La Carta Europea de les Llengües Regionals o Minoritàries i la seua aplicació a l’Estat espanyol. Amb Paul Bilbao, president de Kontseilua. Presenta Toni Gisbert, secretari d’ACPV.


— 03-12-2020 — Menador Espai Cultural (Plaça de l’hort dels corders, 4. Castelló). 18:30h. El valencià: horitzons de la política lingüística. Amb Òscar Adrià Ibáñez, Cap de l’àrea de drets lingüístics de la Plataforma per la Llengua. Presenten Francesc Mezquita Patuel, Regidor delegat d’Educació, Plurilingüisme i Foment del Valencià i participació ciutadana; i Marta Cubedo, delegada d’ACPV-Castelló.Etiquetes: iguals i amb drets

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació