Òscar Adrià Ibáñez Ferreté protagonitza les jornades pels drets lingüístics a CastellóÒscar Adrià Ibáñez Ferreté, cap d’àrea de drets lingüístics de la Plataforma per la Llengua, va fer propostes per a superar la desigualtat real del valencià durant les jornades “iguals i amb drets” a Castelló.

El regidor de Plurilingüisme i Foment del Valencià, Francesc Mezquita, ha presentat en companyia de Marta Cubedo, delegada d’ACPV-Castelló, la xerrada organitzada per Acció Cultural del País Valencià, amb col·laboració de Plataforma per la Llengua i l’Ajuntament de Castelló, sota el títol ‘El valencià: horitzons de la política lingüística’.


Etiquetes: ACPV Castelló iguals i amb drets

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de