El Centre Ovidi Montllor d’Alcoi enceta el mes de desembre amb dues exposicionsEl Centre Ovidi Montllor d’Alcoi acull les exposicions “Estenedors/Tendales” i “Josep Carner. Dir molt en un mig dir seria mon afany”.

ESTENEDORS / TENDALES Col·lectiu Uruguai
Obertura 1 de Desembre 2020
Fins 29 de Gener 2021


Josep Carner. Dir molt en un mig dir seria mon afany  
Obertura 4 de desembre 2020. Fins al 18 de desembre.
Commemorem el cinquantè aniversari de la seva mort. L’Any Carner 2020, aquesta exposició de petit format  repassa les etapes vitals i literàries de Josep Carner. L’exposició està produïda per la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.Etiquetes: Centre Ovidi Montllor exposicions

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de