El Centre Ovidi Montllor d’Alcoi continua amb el cicle de xarrades ‘Reconstruïm des de la cultura’La COVID’19 ens ha fet conscients de la nostra vulnerabilitat personal i social, i del fet que la solidaritat que posa l’accent en allò que ens uneix és el que ens prepararà per als reptes sanitaris, econòmics, socials i polítics que vindran.

Reconstruïm des de la cultura, per tant, té com a objectius valorar el bé comú, el compromís amb el país, els serveis socials, l’educació, la cultura i la llengua, que ens ofereixen un espai de trobada i de cohesió per a construir un futur en positiu, i d’afrontar les fragilitats que fracturen la nostra cohesió com a poble. En definitiva de reconstruir.

Les xerrades per a desembre seran:


Àmbit educatiu
17.12.20 |dijous
L’educació i la fragilitat que el confinament ha fet visible: la bretxa
digital i el paper del sistema educatiu per a reduir les desigualtats.
Centre Ovidi Montllor
Participants: Emma Rodríguez, STEPV el Comtat-l’Alcoià

Presenta l’acte Ximo Cardenal


Àmbit Juvenil

18.12.20, Divendres

La creació col·lectiva del concepte de joventut

Lluís Català Oltra, professor del departament de sociologia de la Universitat d’Alacant.

S’està organitzant una taula redona, sobre joves i participació, en la qual estem implicats
representants de destacades associacions juvenils alcoianes. La participació dels joves en la vida pública, associativa i política, és una garantia de renovació del sistema democràtic, i també un mecanisme per incorporar la perspectiva jove a la manera d’enfrontar els reptes que com a societat tenim plantejats. En aquest sentit, teixim complicitats amb l’associacionisme juvenil alcoià.Etiquetes: Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació