‘La mort de Guillem’ es projecta a BorrianaEl passat dijous 10 de desembre al teatre Payà de Borriana es va projectar la pel·lícula de La mort de Guillem en què ACPV va col·laborar amb  l’Ajuntament de la localitat.

La presentació va estar a càrrec de l’actriu Mar Linares i de Vicent Granel, Regidor de cultura, patrimoni, agricultura i normalització lingüística. Granel va apuntar la necessitat de donar suport i difusió a aquest projecte per qüestions de justícia democràtica i per la importància pedagògica de cara a futures generacions. També per la rellevància de fer valdre cinema de qualitat i propi del País Valencià.

Al finalitzar la projecció va tindre lloc el col·loqui, molt participatiu, amb Mar Linares l’actriu que dona vida cinematogràfica a la germana de Guillem i el productor Rafa Molés.Etiquetes: ACPV Castelló Cinema La mort de Guillem

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de