‘Conte contat’, un homenatge sonor al rondallaire Llorenç Giménez



Escriptors i narradors orals reten un homenatge en format podcast al rondallaire Llorenç Giménez, que va faltar fa alguns mesos. El programa radiofònic, basat en el llibre Conte Contat (Edicions del Bullent) i conduït per la periodista Amàlia Garrigós, compta amb la col·laboració de més de vint-i-dos representants del món de les lletres i la il·lustració, i és una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià de les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Aquest contingut sonor està fet amb la complicitat d’amics, artistes i creadors que han enllestit vint i un contes, amb les seues corresponents il·lustracions. D’aquesta forma, reten un bonic homenatge al rondallaire Llorenç Giménez. Els fragments dels contes, escrits i narrats en clau popular, es barregen amb testimonis dels participants que recorden amb estima el caràcter alegre del mestre Llorenç. Com relata la seua filla Mònica, “ell sempre tenia temps per als altres”, i ara és moment de brindar-li aquest lluït i emotiu homenatge sonor.

Entre altres, intervenen Rosa Serrano, la seua filla Mònica, Enric Lluch, Carles Cano, Almudena Francés, Teresa Broseta, Jordi Raül Verdú, Domingo Chinchilla, Josep Antoni Fluixà, Anna Roig, Núria Sendra, Maria Jesús Bolta i Francesc Gisbert.



Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de