La mostra ‘XIII íntim’, de Paloma Orts, s’allotja al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi.Aquesta exposició de fotografia analògica que recopila els testimonis de les tretze dones que van participar en la performance XIII. Les empremtes d’aquestes dones són aquelles xicotetes parts del cos que, durant l’acció, estaven més presents.

En aquesta obertura del 22 de desembre, Paloma Orts i Miriam Domènech volen honrar a  totes les dones que van participar en l’acció, fer un petit col·loqui i visionar el registre  audiovisual de les dues performance de XIII (en el pont de les 7 Llunes i en el Museu IVAM -CADA), per a juntes recollir, abraçar i compartir l’experiència viscuda en una performance  ritualista.  


Etiquetes: Centre Ovidi Montllor

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de