Ontinyent commemora l’arribada de l’Home dels Nassos amb la publicació d’un audiovisualEl passat 31 de desembre, ACPV Vall d’Albaida, junt amb la Coordinadora per la Defensa i Ús del Valencià de la Vall d’Albaida i l’Ajuntament d’Ontinyent, van voler recordar com cada Cap d’Any l’arribada de l’Home dels Nassos a Ontinyent.

Enguany, davant les dificultats per fer-li una festa de benvinguda com es mereix, van optar per difondre per les xarxes un breu audiovisual en què alguns testimonis de diverses generacions d’ontinyentins conten com vivien l’arribada d’aquest personatge mitològic de la nostra cultura popular fa algunes dècades a la ciutat.


Etiquetes: ACPV Vall d'Albaida Home dels Nassos Ontinyent

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de