Speaker Project busca voluntaris per enregistrar trucades de telèfon en català



Recentment s’ha anunciat que les aplicacions de veu aviat parlaran català. Per això cal enregistrar moltes hores de conversa entre catalanoparlants. Aquestes converses seran transcrites i s’utilitzaran per “entrenar” les màquines a reconèixer i entendre l’idioma.

Calen uns 160 voluntaris que puguen dedicar-hi entre 3 i 5 hores. Aquesta col·laboració serà remunerada amb una quantitat que pot arribar fins als 50€.

Com es farà?

Enregistrant trucades de veu entre dues persones, on un farà el rol de “client” i l’altre serà un “agent”, i, hauran d’improvisar a partir d’una idea inicial que se’ls proporcinarà. Per exemple: “Vull encarregar un càtering per a 50 persones, hi ha alguns vegetarians, vegans, al·lèrgics i nens. Quins menús em podeu oferir?”

Les trucades seran de 15 minuts. I la compensació econòmica neta que se us ingressarà serà de 10 € l’hora. Com a màxim es poden fer 20 trucades per persona, és a dir, 5 h, és a dir 50 €.

Què cal fer?

1-Registrar-se a aquest web on trobareu les indicacions precises: Speaker Project

2-Signar el contracte i el vostre consentiment.

3-Donar el número de compte bancari on rebreu el pagament.

4-Esperar que un membre de l’equip us contacte i us done dia/hora per començar.

Per a aquesta primera tongada d’enregistraments es necessiten 600 hores. Això vol dir que les primeres 150 persones que es registrin tindran prioritat.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de