La Biblioteca de Filosofia i Lletres de la UA allotja la mostra ‘Joan Perucho. Creació, imaginació i bon gust’L’exposició s’allotjarà a la Biblioteca de Filosofia i Lletres de la UA des del 2 al 12 de febrer. L’horari de visita serà de dilluns a divendres de 8:30 a 21:00h.

La mostra, una exposició de petit format, repassa totes les facetes de Joan Perucho amb la voluntat de despertar l’interés cap a la seua obra. Es presentarà el Perucho poeta, autor de novel·les d’aventures, crític d’art, gastrònom i bon vivant i escriptor de diari. La prioritat d’aquestes exposicions és crear una eina divulgativa i fàcil d’itinerar.

La proposta ha estat ideada per Julià Guillamon i dissenyada per Marc Valls.


Etiquetes: ACPV Alacant Joan Perucho

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de