El cicle Acció Documental + passa per Alacant amb la projecció d’ ‘Advocate’El cicle Acció Documental +, organitzat per ACPV i ACICOM, tracta d’acostar aquesta iniciativa a les sales i públic del País Valencià.

El pròxim dilluns 22 de febrer es projectarà Advocate (2019) al Saló d’Actes de CCOO, a Alacant. Un documental copiosament premiat de Rachel Leah Jones i Philippe Bellaiche sobre l’advocada jueva Lea Tsemel, un terratrèmol d’advocacia a Israel especialitzada en la defensa de presoners polítics palestins.

Trobareu el tràiler i la fitxa completa del film en aquest enllaç.Etiquetes: Acció Documental + ACPV Alacant

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de