Artea Espai ofereix preus especials per als socis i sòcies d’ACPVArtea Espai ofereix un 20% de descompte als socis i sòcies d’Acció Cultural del País Valencià per a assistir a l’obra Tina, la Bruixa Fina.

La funció, adreçada al públic familiar, tindrà lloc el pròxim diumenge 21 de febrer al matí, a les 12h. Pots comprar les entrades de forma anticipada a través del portal Entradium. Abans, però, posa’t en contacte amb nosaltres: escriu a l’adreça info@acpv.cat i et facilitarem un codi per a fer efectiu el descompte en el moment de la compra.

Sinopsi

Tina, és un aprenent de la bruixa molt espavilada. Als set anys, dos mesos, tres setmanes, quatre dies i dues hores, vol créixer massa ràpid i així dominar els secrets del seu futur ofici. Per aconseguir-ho, compte amb els ensenyaments del seu oncle, el bruixot Tomassot, que viu de fer bàlsams per curar animals malalts. Tomassot explica que cada ofici necessita ‘un aprenentatge llarg i un gran esforç. Malgrat aquest esforç Tina vol fer realitat el somni de volar en una escombra sense tenir el coneixement adequat. Això la porta a realitzar algunes trampes. Però els objectes de Tomassot (ampolles, olles, plats, cullerots) prenen vida i, còmplices en els ensenyaments del seu tiet, interrompen els plans de la bruixa Tina… al final Tina accepta el procés d’aprenentatge i surt a volar amb el seu tiet Tomassot.


Etiquetes: teatre

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació