El CCS llança una nova edició dels cursos en línia per a l’estiuEl centre d’aprenentatge de llengües llança una nova edició dels cursos en línia per a la temporada estiuenca. S’oferiran classes per als nivells B1, B2, C1 i C2 a partir del mes de juny.

Els Cursos Carles Salvador han adaptat la seua oferta formativa a la realitat actual amb molt d’èxit. Sens dubte, la formació en línia s’ha convertit en la principal opció per a molts i moltes aprenents, i esdevé una bona oportunitat per adaptar-se i fer un ús pràctic, fluït i còmode de les noves tecnologies.

En aquest sentit, el professorat del CCS llança una nova edició del seu curs en línia per als mesos d’estiu. Aquests cursos empren la metodologia Flipped Classroom o aula inversa: una modalitat en què les pautes i instruccions que impulsen l’aprenentatge passen de l’espai en grup, a l’espai individual. D’aquesta manera, l’espai del grup es transforma en un entorn d’aprenentatge dinàmic, interactiu i viu. Ací el professorat exerceix de guia que orienta l’alumnat en l’aplicació dels conceptes i en un desenvolupament del contingut oberta a la seua mateixa creativitat.

El termini de matrícula romandrà obert fins al pròxim 31 de març, o fins que se n’esgoten les places. Pots visitar el web dels Cursos Carles Salvador per a consultar tota la informació.


Etiquetes: Centre Carles Salvador Curs en línia Cursos Carles Salvador Cursos de valencià valencià

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació