El Centre Ovidi Montllor reprén l’activitat a Alcoi partir de l’1 de marçEl Centre Ovidi Montllor obri de nou les seues portes a Alcoi a partir de l’1 de març. Ho farà amb la programació de dues exposicions i una projecció d’un documental.

Dimarts 2 de març

Obertura de la nova exposició bimensual del cicle expositiu municipal al Centre Ovidi Montllor.

Romandrà exposada els mesos de març i abril

María José Zanón (València, 1970) és artista plàstica, Doctora en Belles arts i professora titular en la Facultat de Belles arts d’Altea pertanyent al Departament d’Art de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i membre del grup de recerca FIDEX (UMH). En aquest marc d’activitat investigadora, docent i professional de caràcter artístic, l’autora porta desenvolupant diverses línies de recerca encaminades cap a l’exploració i l’anàlisi de les diferents qualitats expressives que posseeixen els materials.


Dijous 4 de març a les 18H

Projecció del documental The Letter (Ciclce Acció Documental +)

Un retrat valent que posa en evidència com els valors de les comunitats rurals han estat trastornats pel colonialisme i la religió. Una història d’amor intergeneracional, en què el carisma d’en Karisa demostra com la resistència a l’avarícia és possible i on el cos fràgil de l’àvia amaga un poder femení indestructible.


Reprenem l’exposició ‘XIII’ de l’1 al 26 març

Una exposició de fotografia analògica que recopila els testimonis de les tretze dones que van participar en la performance XIII. 

Les empremtes d’aquestes dones són aquelles xicotetes parts del cos, que durant l’acció, estaven més presents.Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació