Prepara les proves de l’EOI als Cursos Carles SalvadorLes Escoles Oficials d’Idiomes obrin el termini de matriculació per a certificar els diversos nivells de valencià. ACPV llança una oferta formativa a través dels Cursos Carles Salvador per a preparar les proves i superar-les amb èxit.

Si vols presentar-te als exàmens de l’Escola Oficial d’Idiomes, els Cursos Carles Salvador llancen una oferta formativa per a preparar-los. Els cursos intensius, en format presencial, d’abril-maig contemplen la preparació completa de les proves: expressió oral i escrita i treball d’àmbits ortogràfics, gramaticals i lèxics.

Recorda que si eres soci o sòcia d’ACPV pots beneficiar-te d’un 10% de descompte en l’import de matriculació.


Etiquetes: Cursos Carles Salvador

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació