Signa per l’amnistia!



ACPV, en col·laboració amb Òmnium Cultural, habilita punts de recollida de signatures al País Valencià. Signa perquè la Llei d’Amnistia s’aprove al Congrés dels Diputats i es pose fi a la repressió. Fem possible que el clam transversal per l’amnistia i l’autodeterminació arribe amb tota la força a Madrid.

ACPV col·labora a la campanya de signatures i habilita punts de recollida a diversos indrets del País Valencià, com ara la ciutat de València, l’Alcoià o l’Alacantí. Consulta ací tots els punts de recollida de signatures.

Per a què serveix l’amnistia?

L’amnistia elimina la responsabilitat penal de les persones investigades o condemnades per actes d’intencionalitat política realitzats des de la consulta del 9N. Elimina les penes, les sancions econònomiques i les conseqüències polítiques negatives que se’n deriven.

A qui afectaria l’amnistia?

L’amnistia és l’única solució col·lectiva que pot beneficiar les persones represaliades condemnades per l’Estat espanyol: presos polítics, exiliats i persones actualment investigades.

L’amnistia és la solució final al conflicte?

L’amnistia no resol el conflicte polític, però és l’única via per afrontar-ho. La solució política passa per l’exercici del dret a l’autodeterminació.

Com s’aconsegueix l’amnistia?

1. El Parlament de Catalunya aprova una proposta de resolució donant suport a l’Amnistia.
2. Recollida de signatures per demostrar l’alt suport social i ciutadà a l’Amnistia.
3. El 15 de març la llei d’Amnistia entra en debat al Congrés dels Diputats.
4. El Congrés de Diputats aprova i aplica la llei.


Etiquetes: omnium

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de