Alcoi projectarà “Et recorde, Miquel” el proper 9 d’abrilEl Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi serà l’escenari on es projectarà el llargmetratge “Et recorde, Miquel”, de Mäela Sanmartín, el proper 9 d’abril a les 18:30 hores. L’acte comptarà amb la pressència de l’autora, qui parlará sobre aquest documental basat en l’assassinat de Miquel Grau a la Ciutat d’Alacant, la nit del 6 d’octubre de 1977.


Sobre l’autora:
Maëla Sanmatín (Alacant, 2001) és estudiant de Periodisme i Comunicació Audiovisual en la Universitat d’Alacant . Decideix elaborar aquest documental per a donar veu a la història de Miquel i de totes les víctimes de la Transició Espanyola.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació