Continua oberta la mostra “Anatomia d’un lloc” durant el mes d’abril en el Centre Ovidi Montllor d’AlcoiL’exposició bimensual del cicle expositiu municipal al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi, “Anatomia d’un lloc” de María José Zanón, romadrà oberta durant tot el mes d’abril.


Sobre l’artista, María José Zanón.

María José Zanón (València, 1970) és artista plàstica, Doctora en Belles arts i professora titular en la Facultat de Belles arts d’Altea pertanyent al Departament d’Art de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i membre del grup de recerca FIDEX (UMH). En aquest marc d’activitat investigadora, docent i professional de caràcter artístic, l’autora porta desenvolupant diverses línies de recerca encaminades cap a l’exploració i l’anàlisi de les diferents qualitats expressives que posseeixen els materials.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació