Gandia va projectar “The letter”El Casal Jaume I Safor-Valldigna va acollir la projecció

La primera projecció a la Safor del cicle “Acció Documental +”, organitzat per ACPV i ACICOM Ciutadania i Comunicació que tracta d’acostar a les sales i públic del País Valencià el Documental del Mes de Docs Barcelona, es va iniciar amb la projecció de “The Letter”, el passat 25 de març en el Casal Jaume I Safor-Valldigna. Es tracta d’una iniciativa que porta mensualment l’estrena d’una pel·lícula documental internacional de qualitat i de temàtica i procedència diversa a multitud de sales adherides a la proposta. Les projeccions són en versió original i subtitulades al català.

En aquest cas, el públic de la Safor va poder gaudir del film “The letter”, un documental de Maia Lekow i Christopher King realitzat l’any 2019 sobre la sorprenent història a Kènia d’una àvia acusada de bruixeria i el seu net, el jove Karisa. Encara actualment, en el país africà, centenars d’ancians són acusats de bruixeria amb l’objectiu de robar-los les terres. El film esdevé un retrat valent que posa en evidència com els valors de les comunitats rurals han estat trastornats pel colonialisme i la religió. Una història d’amor intergeneracional, en què el carisma d’en Karisa demostra com la resistència a l’avarícia és possible i on el cos fràgil de l’àvia amaga un poder femení indestructible.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació