Marcel Mauri presenta la campanya “Amnistia” en el Centre OctubreEl vicepresident d’Òmnium Cultural es va reunir també amb associacions i entitats que donen suport a la campanya

El passat dilluns 29 de març Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, va visitar el Centre Octubre per tal de presentar la campanya “Amnistia”, que recull signatures per tot el territori perquè la Llei d’Amnistia s’aprove al Congrés dels Diputats i es pose fi a la repressió.

A les 18 hores, el vicepresident d’Òmnium es va reunir amb associacions i entitats que fan costat a la campanya “Amnistia”. Després, sobre les 19 hores, va tindre lloc la presentació de la campanya al públic en general en el saló d’actes del Centre Octubre, en un acte conduït per Anna Oliver, presidenta d’ACPV, i que va omplir l’aforament. La presentació va concloure amb la lectura, per part de Marcel Mauri, d’una carta de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, escrita des de la presó de Lledoners. El punt i final el va posar el cantautor Pau Alabajos, qui va interpretar dos dels seus temes (“No passareu” i “Vencerem”), a més de “M’aclame a tu”, d’Ovidi Montllor amb lletra de Vicent Estellés.

29/03/2021. València OCCC. Presentació de la campanya “Amnistia. Fem-nos lliures”, a càrrec de Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, acompanyat per Anna Oliver, presidenta d’ACPV. Reunió prèvia amb representants de les entitats i foto de grup. Foto: ©PRATS i CAMPS
29/03/2021. València OCCC. Presentació de la campanya “Amnistia. Fem-nos lliures”, a càrrec de Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, acompanyat per Anna Oliver, presidenta d’ACPV. Reunió prèvia amb representants de les entitats i foto de grup. Foto: ©PRATS i CAMPS
29/03/2021. València OCCC. Presentació de la campanya “Amnistia. Fem-nos lliures”, a càrrec de Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, acompanyat per Anna Oliver, presidenta d’ACPV. Reunió prèvia amb representants de les entitats. Foto: ©PRATS i CAMPS
29/03/2021. València OCCC. Presentació de la campanya “Amnistia. Fem-nos lliures”, a càrrec de Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, acompanyat per Anna Oliver, presidenta d’ACPV. Foto: ©PRATS i CAMPS
29/03/2021. València OCCC. Presentació de la campanya “Amnistia. Fem-nos lliures”, a càrrec de Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, acompanyat per Anna Oliver, presidenta d’ACPV. Foto: ©PRATS i CAMPS
29/03/2021. València OCCC. PAU ALABAJOS canta al final de la presentació de la campanya “Amnistia. Fem-nos lliures”, a càrrec de Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural. Foto: ©PRATS i CAMPS

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació