Andreu Valor protagonitzarà el concert del 25 d’Abril d’ACPV



Acció Cultural del País Valencià (ACPV) torna a celebrar el 25 d’Abril preparant un concert en viu. El tradicional esdeveniment organitzat per ACPV i que commemora la diada del País Valencià tindrà lloc, en aquesta edició, a la localitat de Llíria. El teatre de la Unió Musical acollirà l’actuació d’Andreu Valor, que presentarà el seu darrer disc Insurrecte, guardonat als premis Carles Santos en les categories de millor disc de cançó d’autor i de la millor ronda. El cantautor del Comtat comptarà amb la participació de les artistes locals Mireia Vives i Maria Faubel. Amb cadascuna de les cantants edetanes, Andreu Valor cantarà més d’un tema. També hi participarà el Cor de l’Eliana, que en un format reduït per qüestions sanitàries col·laborarà en un total de tres temes.

Les entrades costen 15€ i poden adquirir-se mitjançant aquest enllaç www.notikumi.com a partir del dijous 8 d’abril a les 12 hores. L’obertura de portes serà a les 17h.

Abans del concert es farà un merescut homenatge a Enric Tàrrega, Tina Soler i Agustí Agulló, activistes i treballadors de l’entitat que ens han deixat en els darrers dotze mesos.

Vídeo Homenatge a Enric Tàrrega, Tina Soler i Agustí Agulló
Mireia Vives i Andreu Valor pujaran junts a l’escenari el 25 d’Abril


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de