Anna Oliver, presidenta d’ACPV, participarà en el webinar programat per al 20 d’abril “Parlem de reciprocitat”El webinar – PARLEM DE RECIPROCITAT tindrà lloc a través del canal de Youtube d’ERPV i s’emetrà en directe el proper 20 d’abril a les 19h.

La presidenta d’Acció Cultural del País Valencià, Anna Oliver, participarà el pròxim dimarts 20 d’abril a les 19h en el webinar “Parlem de reciprocitat” que es realitzarà mitjançant el canal d’Esquerra Republicana País Valencià (ERPV) de la plataforma Youtube.

En aquesta trobada online també participaran Manel Carceller, de Plataforma per la Llengua; Consol Barberà, de Decidim; Toni Infante, de Reciprocitat Ara; Josep Barberà, d’ERPV, i la moderadora Maria Pérez.

https://www.youtube.com/user/EsquerraPV


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació