La Plaça del Llibre torna a Alacant amb la cinquena edició durant el cap de setmana del 23 al 25 d’abril



L’organització de la Plaça del Llibre ha anunciat que la cinquena edició del festival literari a Alacant tindrà lloc el cap de setmana del 23 al 25 d’abril a la plaça del Port.

Coincidint amb el mes d’abril, que alberga dos dels dies més importants per als amants dels llibres —2 d’abril, Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil i 23 d’abril, Dia del Llibre— l’edició d’Alacant aposta per la literatura infantil i juvenil i ofereix un gran aparador de llibres en la nostra llengua i un complet programa d’activitats, amb presentacions, tertúlies, contacontes, altres activitats infantils o concerts.

Aquesta gran cita urbana de la literatura escrita en valencià es durà a terme a la plaça del Port, a l’aire lliure i amb totes les mesures de seguretat, apostant per una cultura segura que ha hagut de reinventar-se el darrer any. “Comptem amb l’experiència de les Places de Castelló i València, celebrades el passat mes d’octubre, que transcorregueren amb èxit i sense cap incident”, afirmen des de l’organització. A més, enguany aquest gran aparador literari ha incorporat una plataforma virtual que compta amb una llibreria virtual (llibreriaplacadelllibre.com) per a les persones que no puguen apropar-s’hi.

Des de l’organització també expliquen que l’essència de la Plaça del Llibre és “vertebrar la geografia valenciana mitjançant la nostra producció editorial” i esperen que aquesta nova edició a Alacant supose un impuls per a tot el sector del llibre en la nostra llengua després d’un any difícil tant per a les vendes com per a la realització d’activitats culturals. Més d’una desena d’editorials valencianes participaran en la programació d’activitats i la presentació de novetats.

La Plaça del Llibre d’Alacant és un projecte coordinat i organitzat per la Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura, Escola Valenciana – La Cívica, la Universitat d’Alacant, l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), Acció Cultural del País Valencià (ACPV), el Gremi de Llibreters Independents de les Comarques d’Alacant i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Aquest projecte compta amb el decidit suport de la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de