OECONOMIA i Lladre de Secrets a PedreguerSetmana amb varietat de propostes culturals en el Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitzades per ACPV en la Marina Alta, amb la projecció de la pel·lícula documental OECONOMIA i la presentació del llibre Lladre de secrets

El dijous 22 d’abril a les 19:30h es va estrenar a Pedreguer el documental OECONOMÍA. Una anàlisi de la precària situació econòmica global i un avís del límit insostenible al qual estem arribant com a societat on l’endeutament cada vegada és més gran i insostenible, la qual cosa evidenciarà encara més les grans fortunes en detriment dels més desfavorits.

El documental forma part del Festival Acció Documental + que durant aquest any forma part de la programació mensual del Casal de Pedreguer.

El divendres 23 d’abril, Pepa Leyda va presentar el seu llibre de vivències personals Lladre de secrets publicat sota el segell de l’Editorial Neopàtria. El llibre descriu la vida de l’escriptora de Gata de Gorgos, des de menuda fins al dia d’avui, amb l’esperança del missatge per a afrontar la malaltia del càncer, que com en moltes famílies, malauradament ha marcat la vida de Pepa.

Un projecte personal que utilitza com a bàlsam per a afrontar i tractar de superar aquesta malaltia on els seus beneficis destina íntegres a INCLIVA per a l’estudi i investigació del càncer. L’acte va estar presentat i moderat per Anna Aurora Pérez Gilabert, presidenta del Casal Jaume I de Pedreguer.


Etiquetes: ACPV Marina Alta Casal Jaume I Pedreguer Marina Alta Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de