La Casa de la Cultura de l’Alcúdia acull la presentació del llibre “Poemes d’un temps” de Ricard AvellanDesprés de dècades guardats al calaix, el recull de poemes que Ricard Avellan va escriure quan encara no comptava amb 20 anys d’edat -d’això ja en fa 50-, veu la llum gràcies a la publicació del llibre Poemes d’un temps.

El passat dijous 22 d’abril el llibre, que recull al voltant d’una cinquantena de poemes, va ser presentat a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia. A l’acte varen intervindre l’alcalde del municipi, Andreu Salom, el mateix autor, Ricard Avellan, així com els encarregats d’escriure el pròleg de l’obra, l’escriptor Josep Millo i el periodista Lluc Avellan.

Poemes d’un temps participa de l’estil imperant en el panorama literari i cultural de la dècada dels 70. “Els poemes estan situats en una etapa de temps d’esperança, però també difícils en els que escriure en valencià suposava, per si mateix, una declaració de principis, un acte de rebel·lia, una irreverència sospitosa”, va explicar Josep Millo en el seu parlament.

L’acte es gravà i es projectà en directe i ara es pot veure en diferit a través del següent l’enllaç:

https://youtu.be/b9QpXHWNs-4


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació