Presentació del llibre “Calç i pedra” al Casal Cultural Jaume I PedreguerDivendres 28 de maig a les 19:30h presentem el llibre “Calç i pedra” al Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Una història sobre els artesans de la pedra’, editat per Caixa Ontinyent amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llutxent.

El volum aplega prop de trenta textos de diferents autors i nombroses fotografies i dibuixos que il·lustren les aportacions literàries d’escriptors i estudiosos amb sensibilitat etnològica de la Vall d’Albaida i de la Safor, en col·laboració amb margeners en actiu i jubilats, calciners i més treballadors de la pedra.

Coordinat per l’Ajuntament de i el col·lectiu Pedra i Calç, el projecte en què s’inclou aquesta publicació es proposa de retre un homenatge a la gent anònima que al llarg de la història han treballat la pedra i s’han dedicat a l’activitat de la calç.

El aforament a aquest esdeveniment és limitat. Per a assistir-hi, cal inscriure’s enviant un correu amb el teu nom i cognoms a casal@casalpadreguer.cat


Etiquetes: ACPV Marina Alta Casal Jaume I Pedreguer Marina Alta Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de