Continuen les activitats destinades als centres educatius



Malgrat la pandèmia i tenint en compte les condicions sanitàries, Acció Cultural País Valencià (ACPV) continua oferint activitats culturals

Després de més d’un any per fi s’han donat les circumstàncies per poder fer rutes literàries al carrer. Amb un alumnat entusiasmat i amb ganes d’aprendre i participar es va poder realitzar un passeig literari medieval pel centre històric de València.

Recentment vam estrenar amb molt d’èxit el taller En veu alta. Una activitat que amb una metodologia lúdica i activa té l’objectiu de millorar de pronúncia i la dicció de l’alumnat. L’encarregat de realitzar-lo és Francesc Anyó, reconegut actor de doblatge de veu amb experiència al teatre, cinema i ràdio.

Uns altres tallers que també han agradat molt són el taller de Feliu Ventura Poemes que es fan cançó on fa un recorregut per la musicalització de diferents obres literàries i el taller de rap a càrrec del grup Atupa on s’afavoreix la lliure creativitat artística i la comunicació dels interessos dels assistents.

També hem estat realitzant en diferents centres d’arreu del País l’espectacle Suite de Meravelles amb textos de Mercè Rodoreda, Vicent Andrés Estellés, Joan Fuster i Josep Lluís i Rodolf Sirera i l’espectacle Estellés de contraban, activitats interpretades per Francesc Anyó i Enric Giralt.

Per informar-se i contractar activitats podeu veure en aquest CATÀLEG tota l’oferta.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de