Pau Alabajos presenta Hotel Fontana en el Casal Jaume I PedreguerPau Alabajos va presentar el passat 29 d’abril el seu llibre Hotel Fontana en el Casal Cultural Jaume I de Pedreguer, delegació d’ACPV en la Marina Alta

El cantautor de Torrent i autor de l’obra narra en aquest llibre una guerra, que encara que es va produir tant prop, concretament en la Mediterrània balcànica, vint-i-cinc anys després ha caigut en l’oblit.

Hotel Fontana és un valent exercici de reflexió sobre la mort de 8.000 musulmans innocents executats a traïció a la ciutat de Srebrenica. Una ciutat en la qual es sentien segurs i on van ser assassinats a sang freda.

A més de la xarrada introductòria sobre els esdeveniments que narra en el llibre, Pau Alabajos va finalitzar la seua presentació interpretant dos temes musicals, un creat expressament per al llibre publicat sota el segell de l’Editorial Bromera i premiat amb el Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi.


Etiquetes: ACPV Marina Alta Casal Jaume I Pedreguer Marina Alta Pedreguer

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de