Sortegem dues entrades dobles per a veure “Ai Carmela!” al Teatre Micalet



Continuem apostant fermament per cuidar la cultura. En aquesta ocasió, des d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i en col·laboració amb el Teatre El Micalet sortegem un total de quatre entrades per a veure l’obra Ai Carmela!, el pròxim dijous 13 de maig a les 19.00h.

La coneguda obra Ai Carmela!, de José Sanchis Sinisterra i dirigida per Joan Peris, aplega al Teatre El Micalet de la mà de Pilar Almeria i Josep Manel Casany, que seran els qui interpreten els papers de Carmela i Paulino, protagonistes d’aquesta història.

Per a entrar en el sorteig, caldrà participar en les publicacions que ACPV faça sobre l’obra en els perfils de Facebook i Instagram de l’entitat. El sorteig es farà entre tots els perfils des del dijous 6 de maig fins les 23:59 del dilluns 10 de maig. En cadascuna d’aquestes xarxes se sorteja un dels lots (de dues entrades) i s’explica la manera per a participar-hi. El resultat s’hi anunciarà dimecres 12 de maig, tant al Facebook com a l’Instagram de l’entitat.

Informació sobre l’obra

Ai, Carmela! és un cant a la memòria, un exercici contra l’oblit, però també és un homenatge al teatre i als artistes de varietés que havien de recórrer els pobles per guanyar-se la vida.

El director, Joan Peris, ha remodelat la distribució del Teatre Micalet per recrear l’ambientació d’un teatre clàssic, incloent-hi una embocadura inspirada en la de l’històric Teatre Russafa, espai ja desaparegut, que va ser un punt de referència per als artistes de varietés.

L’obra, construïda amb la tècnica del flashback a partir dels records de Paulino, després de la mort de Carmela, reflexiona sobre un dels episodis de la nostra història, com va ser la Guerra Civil. Un espectacle en el qual es troben tots els ingredients per connectar amb l’espectador.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de