Logotip commemoratiu dels 50 anys d’ACPVPer tal de celebrar i subratllar el 50é aniversari de l’entitat, Acció Cultural del País Valencià va decidir utilitzar durant el pròxim any un logotip especial que en fera referència. Tot, però, sense voler renunciar a l’extraordinari logotip original, obra de l’escultor Andreu Alfaro, que ens ha acompanyat durant tot aquest temps. És un orgull per a la nostra entitat poder gaudir d’una obra tan personal d’un dels principals artistes valencians del segle XX.

És per això que, per al disseny d’aquest logotip temporal, ens dirigírem a la dissenyadora Andrea Alfaro, néta de l’escultor i reconeguda professional del món del disseny i del grafisme i que des del seu estudi ha treballat en direcció d’art, publicitat, identitat de marca, tipografia, disseny editorial, etc.

El resultat ha estat una marca contundent, àgil, respectuosa amb l’original i enfocada al futur, definida pel minimalisme i les línies pures, trets que caracteritzen el treball tant de l’avi com de la néta.

www.andreaalfaro.com


Etiquetes: 50 anys ACPV ACPV

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de