“El gegant de les rondalles” rebrà en concert a Dani Miquel el dia 20 de juliolEl Campament de 2021, “El gegant de les rondalles” acollirà el dia 20 de juliol un concert del cantautor i compositor valencià Dani Miquel

La xicalla que vinga a “El gegant de les rondalles” podrà gaudir de l’espectacle de l’alcudienc Dani Miquel i Antich el dimarts 20 de juliol, dins de les activitats programades per al campament de 2021 que tindrà lloc a l’alberg de Riera d’Agres, del 19 al 23 de juliol.

Per qui encara no el coneix, Dani Miquel és un dolçainer, compositor i cantautor valencià que fa sonar diversos instruments tradicionals i alhora és professor de dolçaina al conservatori José Iturbi de València. A hores d’ara, l’artista fa la seua carrera en solitari com al Cantacançons i és un dels més grans coneixedors i difusors de la figura d’Enric Valor i de les seues rondalles, com demostra amb cançons com Recordem Enric Valor.

A continuació us deixem un xicotet tast de l’atmosfera que es crea als seus espectacles:

Descarrega’t el Programa


Etiquetes: Campaments Colònies Dani Miquel Enric Valor Rondalles

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de