Sortegem dues entrades per a veure ‘Un tal Shakespeare’ al Teatre MicaletContinuem apostant fermament per cuidar la cultura. En aquesta ocasió, des d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i en col·laboració amb el Teatre El Micalet sortegem un total de dues entrades per a veure l’obra Un tal Shakespeare, el pròxim divendres 11 de juny a les 20h.

L’obra Un tal Shakespeare, de Marcel Tomàs i Susana Lloret, arriba al Teatre El Micalet. Per a entrar en el sorteig de dues entrades, caldrà participar en les publicacions que ACPV faça sobre l’obra en els perfils de Facebook i Instagram de l’entitat. El sorteig es farà entre tots els perfils. En cadascuna d’aquestes xarxes s’explica la manera per a participar-hi.

Sobre l’obra

Si ets un personatge Shakespearià mil maneres de morir tindràs, herois, malvats, traïdors, reis i enamorats per parts iguals. Vides creuades i aventures tan reals i tan actuals que no deixen indiferent a ningú.

Marcel Tomàs passa pel sedàs del seu particular univers creatiu alguns dels icones del gran dramaturg, els fa viatjar als temps moderns al servei d’un show hilarant.
Els mateixos personatges creen unes problemàtiques que els involucren a viure unes peripècies constants. Intentaran resoldre el conflicte a la seva manera i mai serà la millor manera, provocant un desenllaç pervers i amb conseqüències terribles, fent que l ’espectador es sorprengui constantment i es diverteixi.

Que si la Julieta del Romeu està temptada de treure’s la vida…? Res millor que truqui al centre d’atenció al suïcidi i s’animi consolant al seu deprimit interlocutor … Que Otelo i Desdèmona acabaran com el rosari de l ’Aurora. . .? Si no podem evi tar -ho, aprofitem la tragèdia per riure una estona tots plegats.

El dilema, més que Ser o no ser , és Riure o no riure. Tot depèn de tu.


Etiquetes: sorteig Teatre Micalet

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació