‘Carmelina, formigueig de paraules’, arriba a Bétera el pròxim dissabte 12 de junyEl pròxim dissabte 12 de juny a les 19:30h tenim una cita amb Carmelina Sánchez-Cutillas a l’Ateneu de Bétera.

Seguint amb la programació de l’Any Carmelina, ACPV organitza una xerrada i lectura transversal de la seua obra per tal d’entendre la seua importància com a dona escriptora i intel·lectual: la historiadora, la narradora i la poeta vistes en conjunt a través de textos triats de Matèria de Bretanya i de la seua obra poètica.

La seua obra es mou entre el compromís social, la mitificació de la memòria, la recuperació de la història en majúscules i en minúscules i l’experimentació formal, però el cor que hi batega és sempre el mateix: la necessitat de dir, el formigueig de les paraules.

LA REALITZACIÓ DE L’ACTE ÉS A CÀRREC DE:

Pau Sanchis Ferrer és traductor, editor i poeta. Ha estudiat filologia catalana i hispànica i literatura comparada. Ha fet de professor de llengua i literatura a secundària, a la Universitat de Zadar (Croàcia) i a la Universitat Jaume I, de Castelló. Ha traduït poetes, dramaturgs i narradors serbis, croats i italians. Ha publicat sis llibres de poesia i alguns poemes seus han estat traduïts al castellà, el croat i l’italià. Codirigeix Edicions del Buc i escriu sobre literatura a Caràcters i altres revistes. El podeu trobar a pausif.blogspot.com.

Pepa Alòs Gil és gestora cultural i actriu. Ha fet diversos cursos de teatre al Centre de Teatre de Montcada a càrrec de l’actor Josep Manuel Casany. Ha estudiat el Postgrau en Gestió Cutural a la UOC i el Cicle Superior TASOCT. Ha participat en diverses obres de teatre així com en recitals de poesia. Porta 15 anys organitzant i realitzant rutes literàries dels nostres autors destinada a centres educatius i a públic adult on a més de fer explicacions recita textos literaris.


Etiquetes: Any Carmelina Sánchez-Cutillas Bétera Camp de Túria

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació