El Centre Ovidi Montllor allotja la mostra ‘Sense biodiversitat no hi ha vida’El Centre Ovidi Montllor acull una nova mostra, en col·laboració amb Ecologistes en Acció, que s’inaugura el pròxim dijous 17 de juny. L’exposició s’ubicarà a la Sala Polivalent del centre, i es podrà visitar en horari de dilluns a divendres de 18.00 a 21.00h. Romandrà exposada del 17 de juny al 2 de juliol.

Aquesta exposició forma part de la campanya Sense biodiversitat no hi ha vida. Ens mostra la dependència dels ecosistemes, ja que gràcies a la biodiversitat es produeixen aliments bàsics, s’obtenen medicines, es regula el clima, es controlen malalties i evita l’erosió. A banda, també mostra quines son les causes directes o indirectes de la desaparició progressiva, què podem fer les persones i quines mesures cal exigir a les administracions per conservar la biodiversitat.

Sobre els autors

Els àmbits d’on provenen els artistes és molt divers i ens ofereixen un punt de vista diferent de la seua obra des d’una mirada crítica i una realitat canviant fins a mostrar-nos com convivim en el nostre entorn tant des de l’àmbit natural a l’entorn urbà.


Etiquetes: Centre Ovidi Montllor Ecologistes en acció

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació