‘La Casa Invisible’, de Carme Cardona, es presenta al Casal d’ACPV del Camp de TúriaL’acte de presentació a Llíria, on intervindran l’autora i l’editor Vicent Baydal, tindrà lloc el pròxim 18 de juny a les 19.30h, al Casal d’ACPV del Camp de Túria (Av. dels Furs, 17).

Sinopsi

Alba, abandonada pels seus pares en una misteriosa casa amagada en els boscos d’Irlanda, és una xiqueta marcada per una màgia fosca i perillosa. Entre encantadores, savis, dracs i druides que afonen les seues arrels en la mitologia gaèlica, tractarà de buscar la seua pròpia identitat.

Qui és Alba en veritat? Per què la custodien i la temen? La Casa Invisible proposa un viatge fascinant a un univers en què les coses extraordinàries s’entrecreuen amb el descobriment de l’amor, la traïció i el coratge. Una fita de la literatura fantàstica en valencià.

Sobre l’autora

CARME CARDONA BARTUAL (Benaguasil, 1980) és professora de Valencià, Llengua i Literatura en un institut del Camp de Túria. Ha rebut els premis Ciutat de Manises 2010, Igualtat La Pobla de Vallbona 2020 i Pascual Enguídanos – George H. White de Llíria 2020, i és coneguda pel seu activisme literari en les xarxes socials, especialment des de l’Instagram @bookcarmecarmeta. Amb La Casa Invisible ha guanyat el Premi Diafebus de Novel·la Juvenil 2020.

ALBA LÓPEZ SOLER (Benissa, 1987) és il·lustradora i tatuadora. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i especialitzada en il·lustració, dissenya creatiu i gravat.


Etiquetes: Camp de Túria llibres

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de