ACPV Alacant celebra l’Aplec d’estiu el pròxim 1 de juliolL’aplec que celebra la delegació d’ACPV a Alacant es dedicarà a l’escriptor Emili Rordríguez Bernabeu, amb motiu del seu 80é aniversari.

L’aplec tindrà lloc el pròxim 1 de juliol, a les 19:30h a la Sala Rafael Altamira de la Seu Universitària d’Alacant (Av. Ramón i Cajal 4 Alacant). Hi intervindran Antoni Prats, amb la ponència Vida i literatura. Breu aproximació al poemari El rostre de l’amant; Jaume Pérez Montaner, amb Paraules sobre Emili; i, finalment Joan Borja, amb L’edició de la poesia d’Emili. Tot seguit, hi haurà una lectura de poemes a càrrec de Joaquim Espinós, Enric Balaguer, Lliris Picó, Marinela Garcia, Gràcia Jiménez i els participants
en l’acte que hi vulguen col·laborar.

L’aforament és limitat, i cal inscripció prèvia escrivint a alacant@acpv.cat, o trucant al telèfon 690617547 (de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00h).

Finalment, es realitzarà un sopar al Restaurant Canalla (Plaza Gabriel Miró, 10, Alacant). Les places són limitades. Cal reservar abans del 28 de juny, al correu alacant@acpv.cat.

L’acte està organitzat per ACPV Alacant, i compta amb la col·laboració del Servei de Llengües de la UA, el Departament de Filologia Catalana de la UA i l’IEC (Institut d’Estudis Catalans, delegació d’Alacant).Etiquetes: ACPV Alacant Aplec d'estiu

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de