I Premis El Temps de les Arts, un viatge per la cultura compartidaEns trobem en un moment d’emergència en què la cultura ha de jugar un paper clau. En aquesta època de canvis intensos arriba l’entrega dels I Premis El Temps de les Arts. Un esdeveniment que serà un autèntic viatge per una cultura compartida per premiar el nostre art i el nostre talent.

L’entrega dels Premis s’emetrà de forma conjunta aquest diumenge 20 de juny a TV3 (23h15), IB3 (23h10), À Punt TV (23h10),TV Andorra (22h50) i Alguer Catalan TV (22h50). Una emissió que esdevindrà una fita històrica.

L’acte d’entrega dels I Premis El Temps de les Arts, dirigit per Lluís Danés, recorrerà sis indrets destacats del territori de parla catalana.

L’objectiu dels guardons és reivindicar i fer reeixir la cultura amb totes les seues expressions artístiques, per aconseguir la germinació d’un nou model de país més just i equilibrat.

És un temps per a la creació i el pensament crític. Ara és temps per a la cultura i les arts, com a màxima expressió de l’amor per la vida.


Etiquetes: I Premis El Temps de les Arts

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació