‘Hotel Fontana’, de Pau Alabajos, suscita una interessant conversa en la seua presentació a OntinyentEl cantautor de Torrent Pau Alabajos visità ahir a Ontinyent per presentar-nos el seu nou llibre Hotel Fontana, una obra en format teatral sobre l’assassinat de prop de 8.000 musulmans a mans de les tropes sèrbies a Srebrenica (Bòsnia), al juliol del 1995.

La sala d’actes de la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara rebé un bon grapat d’assistents que, després d’una emotiva introducció a càrrec de Mari Àngels Campos, romangueren ben atents a les explicacions d’Alabajos sobre el seu nou treball, que ha sigut guardonat amb el XLV Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi.

Bona mostra de l’interès que suscità la presentació fou el posterior col·loqui que es generà a la sala, en el qual enraonarem sobre qüestions relacionades amb les conseqüències de les guerres, el paper de la memòria històrica, els processos de veritat, justícia i reparació, així com, entre altres coses, sobre la necessitat de portar aquest tipus d’obres als centres educatius per poder treballar-les amb els i les adolescents.

Una interessant xerrada que, com no podia ser d’altra manera, finalitzà amb la interpretació d’algunes cançons per part del cantant i la signatura de llibres.

Us deixem amb algunes fotos de l’acte, tot agraint a Pau Alabajos i a Mari Àngels Campos les seues intervencions en aquesta enriquidora vesprada. 
Etiquetes: Hotel Fontana Ontinyent Pau Alabajos Vall d'Albaida

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de