ACPV ret homenatge a l’escriptor Emili Rodríguez BernabeuEl passat dijous 1 de juliol es va retre homenatge a l’escriptor Emili Rodríguez Bernabeu pel seu 80é aniversari. Rodríguez Bernabeu és un dels poetes més estimats al sud del País Valencià.

Fidel a la seua llengua i la seua cultura, sempre serà un autor imprescindible de les lletres valencianes, amb les seua poesia de tota una vida. En un acte molt sentit, amb molt d’afecte i molt ben acompanyat, li poguérem transmetre tot allò que ha suscitat amb els seus poemes.

A l’acte van intervindre Jaume Pérez Muntaner, Antoni Prats i Joan Borja. Acte seguit Gràcia Jiménez, Lliris Picó, Joaquim Espinós, Enric Balaguer i Biel Sansano van llegir alguns dels seus poemes. L’acte es va tancar amb el lliurament d’un record commemoratiu fet per Emili Boix.Etiquetes: ACPV Alacant Emili Rodríguez Bernabeu

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de