El documental ‘Peset, un home bo’ es projecta a AlacantEl documental Peset, un home bo es projectarà a Alacant el dimarts 13 de juliol. Els actes, s’emmarquen al cicle Acció Documental +.

Sinopsi

El 24 de maig de 1941 moria afusellat per la dictadura franquista contra el mur del cementeri de Paterna Joan Baptista Peset i Aleixandremetgediputat valencià i rector de la Universitat de València. A través del testimoni del seu fill Juan Peset Llorca, coneixem més a prop tot el que envoltava a la figura de Peset i el procés des que el van sentenciar a mort fins que el van afusellar.

Al documental apareix material inèdit, com l’última entrevista que la besneta de Peset, Natalia Castellanos, va fer al fill de Peset. Al tràiler també es pot veure a la neta de Vicent Andrés Estellés, Isabel Anyó Andrés, recitant davant del mur del cementeri el poema que el seu avi li va dedicar a Peset.

El documental, que es va estrenar el 2016 coincidint amb el 130 aniversari del seu naixement i el 75 aniversari del seu afusellament, és una producció de DocumentArt en col·laboració amb la Universitat de València i el Col·legi Major Rector Peset.


Etiquetes: Acció Documental + Peset. Un home bo

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de