‘Espill d’un temps’, de Gustau Muñoz, es presenta a la llibreria Fan SetLa presentació del llibre de Gustau Muñoz, economista de formació, assagista, traductor i editor, tindrà lloc el pròxim dijous 8 de juliol a la llibreria Fan Set, a les 19h. Mónica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Adolf Beltran, director d’eldiario cv, i Manolo Gil, editor acompanyaran l’autor.

Els textos que conformen aquest llibre es relacionen amb allò que apassiona l’autor: la cultura, la política, el país, la memòria. I en bona mesura en una època determinada. Per això el títol: Espill d’un temps. El temps observat, viscut, llegit, sofert i alhora gaudit. Un temps que és d’altra banda elàstic, perquè sovint el passat és també present i en el present es prepara -o s’avança- el futur. Hom viu el present, però som deutors del passat, i esperem tothora el que vindrà.

Sobre l’autor

Gustau Muñoz (València, 1951) és economista de formació, assagista, traductor i editor. Durant anys va fer treball editorial a Publicacions de la Universitat de València (PUV). Abans a les Edicions Alfons el Magnànim-IVEI. Actualment és codirector de la revista L’Espill. Col·labora regularment en mitjans com eldiario.es, L’Avenç i À Punt Ràdio. Ha publicat, entre altres, Intervencions entre cultura i política, A l’inici del segle, Herència d’una època, Corrents de fons, El vertigen dels dies, La vida dels llibres i Elogi del pensament crític.

La inscripció es farà a traves de l’app de reserva d’entrades “Eventbrite”: Inscripció gratuïta obligatòria a EventbriteEtiquetes: Llibreria Fan Set llibres Mónica Oltra Vincle Editorial

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de