El Centre Ovidi Montllor acull la projecció del documental ‘Encontres a l’exili II’El documental es projectarà al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi el pròxim divendres 16 de juliol a les 19:30h. L’aforament és limitat i per assistir-hi cal inscripció prèvia escrivint al mail alcoi@acpv.cat.


El documental està protagonitzat per gent gran que va viure la repressió i l’exili per la victòria franquista, com ara Tina Guillem, filla de Carmen Cuesta, la 14a rosa de “les tretze roses”. A més a més, s’intercanvien impressions de gent que va viure la Guerra Civil i la repressió al País Valencià amb gent que es refugia a casa nostra arran dels conflictes viscuts a casa seua i a hores d’ara es refugien al País Valencià.


Etiquetes: Centre Ovidi Montllor documenta documental

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de